5 semne ca NU ai un mod de gandire pe abundenta si 5 solutii pentru a-l dobandi

May 25, 2021

Cum iti dai seama daca NU ai un mod de gandire care este axat pe abundenta?

 

Spune-mi daca ti se par cunoscute aceste afirmatii:

“Cine sunt eu ca sa cer XRON pentru serviciile mele?”

“De ce m-ar plati cineva cu XRON pentru ceea ce livrez?”

“Pai pentru o suma atat de mare ca XRON ar trebui sa muncesc non stop si tot nu as ajunge acolo.”

 

👉 Aud aceste lucruri sau versiuni ale acestora de la clientii cu care fac coaching 1 to 1 dar si de la cursantii mei. Ma doare sa ii aud, dar in acelasi timp ii si inteleg.

 

Ii inteleg pentru ca am fost si eu acolo, la fel ca ei, ca tine, am avut si eu o gramada de credinte limitative peste care a trebuit sa trec si nu mi-a fost usor la inceput.

 

🏆  Acum imi doresc sa te ajut si pe tine mai intai sa descoperi si sa accepti ca modul in care gandesti acum nu iti va aduce abundenta, ci din contra, te va tine pe loc si va pune o bariera intre tine si PROSPERITATE.

 

⚠️ Asadar care sunt semnele ca modul tau de gandire nu este unul care te va ajuta sa manifesti abundenta si prosperitatea in viata ta?

 

1. Ingrijorare constanta: 

Te gandesti la bani tot timpul. Esti blocat intr-un ciclu al grijilor, nu poti dormi noaptea, ziua petreci ore in sir gandindu-te numai la bani, stand intr-o frica continua ca nu ai destui.

 

2. Judeci alti oameni si esti invidios (in secret): 

Crezi ca oamenii bogati sunt aroganti, norocosi, alintati/rasfatati, nepoliticosi, grosolani, etc. si faptul ca au bani este un lucru rau. Este mult mai usor sa spui ca nu vrei sau nu ai nevoie de bani ca sa fi fericit decat sa infrunti rusinea, vina sau alte sentimente negative pe care el ai in legatura cu banii.

 

3. Evitare: 

Banii se duc atat de repede cum vin. “Banii nu stau la mine” sau “Oricum ii pierd/cheltui” sunt afirmatiile pe care ti le repeti continuu, prin urmare nu iti bati capul cu o planificare sau contabilitate.

 

4. Preturi mici: 

Iti setezi cel mai mic pret din industria sau nisa ta pentru ca nimeni nu ar plati un pret premium pentru ceea ce livrezi tu, asa-i? Cand cineva iti spune ca ai un pret prea mare/esti prea scump, tu ii crezi…

 

5. Cheltui excesiv: 

Este distractiv sa iesi la cumparaturi! Cumperi fara sa gandesti, cheltui tot ce ai si folosesti shopping-ul asa cum altii folosesc alcoolul sau mancarea. Butonul “Cumpara” este cel mai confortabil loc pentru tine.

 

Sau nu cheltui deloc:

Cumparaturile sunt un lucru rau! Fiecare leut pe care il cheltui acum inseamna unul in minus in viitor, atunci cand vei avea cea mai mare nevoie de el. “Nu imi pot permite” - acesta este raspunsul tau preferat, mantra ta (chiar daca te-ai uitat in conturile tale sau nu).



Te regasesti in vreuna dintre aceste situatii? Lasi aceste ganduri sa te controleze? 

 

Daca da, iti prezint solutiile aferente ca sa ajungi sa ai un mod de gandire pe abundenta 👇 

 

Mai intai de toate, ce inseamna un mod de gandire pe abundenta?

 

🧠 Este un mod de a gandi care te ajuta sa iti fie mult mai usor sa atragi abundenta si lucrurile pe care ti le doresti. Unii oameni sunt inzestrati cu acest mod de gandire in mod natural. Acestia sunt oamenii care ajung la succes cu putin efort, pare ca au un talent natural in directia aceasta, o fac in mod inconstient.

 

🏋️‍♀️ Pentru majoritatea dintre noi, se cere o munca constienta, un efort pentru a dezvolta acest mod de gandire pe abundenta. Poate nu este o abilitate naturala inca, dar cu putin efort si practica, oricine poate ajunge acolo. Vestea buna este ca se poate dobandi, iar acest articol te va invata cum poti sa o faci.

 

1. Adu pozitivitatea in viata ta!

Atunci cand ai o atitudine si o viziune pozitiva asupra vietii, vei vedea ca iti va fi mult mai usor sa atragi ceea ce iti doresti. Vei vedea partea plina a paharului in orice situatie. Vei zambi mai mult si te vei plange mai putin. Vei darui mai mult fara sa te gandesti la rasplata. 

 

Cum poti sa dezvolti o atitudine pozitiva:

  • Foloseste afirmatii pozitive care sa inlocuiasca gandurile negative si credintele limitative.
  • Focuseaza-te pe ceea ce e bun sau merge bine in viata ta, oricat ar fi de neinsemnat.
  • Atunci cand se intampla ceva rau sau neasteptat, gandeste-te la 5 alte moduri de a privi acea situatie, gaseste beneficiile din acea situatie negativa.
  • Construieste-ti o rutina de dimineata, in felul acesta vei incepe ziua intr-un mod pozitiv.

 

2. Evita sa te compari cu alti oameni, pentru totdeauna!

Asa cum Mark Twain spunea: "Nu poti fi niciodata fericit daca te compari cu alti oameni".

Fii fericit pentru succesul prietenilor/familiei tale si felicita-i din toata inima. Pana la urma fiecare avem drumul nostru si lucrurile la care suntem buni. Bucura-te atunci cand vezi poze cu prietenii tai in vacante, casatorindu-se sau cumparandu-si o masina noua si toate aceste lucruri vor veni si in viata ta.

 

3. Banii au nevoie de o directie! Seteaza-ti obiective si fa planuri pentru acestia.

De asemenea, credintele tale negative vor actiona ca o blocada pentru abundenta. Aceste credinte sunt pur si simplu ganduri repetitive care definesc ceea ce poti sau nu sa faci. Definesc ceea ce este posibil pentru tine sau nu.

 

Crede (din toata inima) ca meriti abundenta si prosperitate si esti capabil sa le atragi, creand si manifestand abundenta in toate domeniile vietii tale. 

 

4. Constientizeaza care iti este valoarea

Cum poti face asta?

  • Identifica si focuseaza-te pe punctele tale forte.
  • Fa-ti timp pentru tine si fa lucruri care sa te scoata din zona ta de confort.
  • Seteaza-ti obiective marete si fa-ti un plan pentru a ajunge acolo unde iti doresti.
  • Fii recunoscator pentru toate lucrurile bune si frumoase din viata ta si pentru ceea ce merge bine in prezent.

 

5. Cele 2 lucruri in oglinda, chiar daca sunt opuse, se trag de fapt din aceeasi sursa: modul tau de gandire nu este setat pe abundenta si prosperitate.

 

Asadar, ce poti face?

  • Fii generos: doneaza timp sau bani, fa actiuni de caritate. Acest lucru va intari, consolida ideea ca te bucuri de abundenta, adanc in mintea ta.
  • Renunta la lucruri: daruieste sau doneaza haine si mobila catre o caritate.
  • Practica recunostinta: incepe fiecare dimineata gandindu-te si scriind cel putin 10 lucruri/oameni/situatii pentru care esti recunoscator.
  • Joaca “Jocul Prosperitatii”: acest joc a fost dezvoltat de catre Abraham Hicks si este un joc mental care presupune ca ai primit bani de la Univers.

 

Cum se joaca:

  1. Decide cati bani vrei sa primesti de la Univers astazi (daca nu te poti hotari, incepe cu 1000 RON)
  2. Vizualizeaza-te cheltuind toata suma de bani. Pe ce i-ai cheltui? Imagineaza-ti pana in cel mai mic detaliu.
  3. Urmatoarea zi, dubleaza cantitatea de bani pe care o primesti de la Univers si cheltuie toata suma (neaparat toata suma in ziua aceea, nu salvezi, nu pui deoparte nimic, nu poti darui altora si nici nu poti dona nimic)

 

A manifesta abundenta in viata ta inseamna sa faci sa apara in viata ta toate lucrurile/oamenii/situatiile pe care ti le doresti. Tot ce iti doresti sa transformi in realitate.

 

Stiu… poate parea un vis dar asta este si ideea ➡️ tot ceea ce visezi sa manifesti in realitatea vietii tale.

 

Atunci cand vei reusi sa faci asta vei vedea ca vor aparea in viata ta urmatoarele:

Sincronicitatea ➡️ vei remarca coincidentele, lucrurile vor veni de la sine. Iti vei da seama ca vei avea mai mult din ceea ce iti doresti si mai putin din ceea ce nu iti doresti.

Oportunitatile ➡️ aici sunt 2 parti

  1. In primul rand, vei vedea oportunitatile si posibilitatile care erau deja acolo dar nu le observai.
  2. In al doilea rand, vei fi mult mai inspirat si motivat sa actionezi si sa profiti de toate oportunitatile care se vor arata.

O stare buna in mod natural ➡️ viata va deveni distractiva, plina de oportunitati si te va rasplati din plin, vei simti ca iti traiesti misiunea si ca faci ceva care cu adevarat conteaza. Vei avea energie, calmitate si ganduri pozitive. Totul se va intampla fara prea mult efort.

 

Suna bine, nu-i asa? 😬

 

Cu toate acestea, va trebui sa te implici si sa lucrezi la tine in mod intensiv. Nu va fi usor dar rasplata va fi pe masura.

 

Daca:

📌 Esti in continuare interesat de acest subiect.

📌 Ai regasit semnele de mai sus in viata ta si vrei sa faci ceva in privinta asta.

📌 Simti ca ai nevoie de mai mult ajutor.

📌 Ai regasit si alte semnale de alarma, pe langa cele prezentate de mine in acest articol.

📌 Simti ca esti coplesit si nu mai poti iesi din aceasta stare.

📌 Nu esti satisfacut de viata pe care ai in acest moment.

📌 Nu mai vrei ca frica si lipsurile sa iti guverneze viata.

 

Te invit la Webinarul GRATUIT “5 STRATEGII pentru a manifesta Abundenta & Prosperitatea in viata ta”

 

Blocheaza-ti de pe acum in calendar sau agenda ta fizica:

🗓️ Ziua de miercuri, 02.06.

⏰ Ora 19:30 (ora Romaniei)

👉 Un interval de 1h-1h30` ca sa te asiguri ca nu pierzi Webinarul “5 STRATEGII pentru a manifesta Abundenta & Prosperitatea in viata ta”

 

Inscrie-te AICI

 

Ocupa-ti locul, iar noi iti vom trimite mail de reminder in ziua Webinarului

Close

50% Complete

Get more info

Leave your name and email below to notify you about our programs.